• BETROUWBARE ONGEDIERTEBESTRIJDING ZONDER CHEMICALIËN

 • ONGEDIERTEBESTRIJDING

  Bedwantsen en ongedierte zijn wereldwijd een groeiend probleem. Hoe meer we reizen, hoe groter de kans op verspreiding van deze insecten. Er zijn verschillende systemen voor de bestrijding van ongedierte op de markt, maar het professionele warmtesysteem van Corroventa werkt snel en eenvoudig zonder gebruik te maken van chemicaliën.

  GEBRUIKSVRIENDELIJK EN DISCREET

  Het systeem wordt compleet geleverd met een H4 ES warmte-apparaat, afstandsbediening via SuperVision®, sensoren en een isolatietent met isolatievloer en tentframe. Het systeem heeft weinig onderdelen en is daarom gemakkelijk te installeren en te hanteren. De isolatietent en opbergtas zijn discreet uitgevoerd voor optimale discretie ten aanzien van hotelgasten of buren.

  SNELLE BESTRIJDING ZONDER CHEMICALIËN

  Ongediertebestrijding met warmte is een effectieve methode zonder gebruik van chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Dankzij de krachtige warmteunit met boostfunctie en de sterk isolerende tent wordt de gewenste temperatuur snel bereikt. Het warmte-apparaat is bovendien uitgerust met een afkoelfunctie waardoor de temperatuur na de bestrijding geleidelijk aan daalt, wat beter voor de meubels is.

Het systeem wordt compleet met:

UNIEKE VOORDELEN VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT

 • LID VAN DE ES-SERIE

  Dankzij het slimme regelsysteem met ingebouwde bedrijfsstanden en energiezuinige onderdelen verbruiken de ES-apparaten minder energie dan traditionele apparaten. Ze zijn qua energieverbruik geoptimaliseerd voor kleine én grote klussen.

 • CONTROLE OP AFSTAND MET SUPERVISION®

  Met SuperVision® wordt het bestrijdingsproces op afstand aangestuurd, gecontroleerd en gemeten via de computer, mobiele telefoon of tablet.

 • ZONDER CHEMICALIËN

  Het warmtesysteem maakt bij de bestrijding geen gebruik van chemicaliën en is daarmee de optimale oplossing voor zowel de gezondheid als het milieu.

 • AFKOELING

  Na het bestrijdingsproces blijft de ventilator nog een uur langer draaien voor een gelijkmatigere temperatuurdaling. Zo worden kwetsbare meubels beschermd tegen een te snel wisselend temperatuurverschil.

 • GEEN RISICO OP VERSPREIDING NAAR ANDERE RUIMTES

  Dankzij de isolatietent vindt de bestrijding in een afgesloten ruimte plaats, van waaruit het ongedierte zich niet naar andere delen van het gebouw kan verplaatsen.

 • GEBRUIKSVRIENDELIJK EN DISCREET

  De isolatietent en opbergtas zijn discreet uitgevoerd voor optimale discretie ten aanzien van hotelgasten of buren. Het systeem bestaat uit weinig onderdelen en kan door één persoon worden geïnstalleerd.

HEBT U VRAGEN?