Prettiger werken met een ergonomisch design

 • U kunt sneller en effectiever werken met apparaten die makkelijk te gebruiken en te verplaatsen zijn

  Bij een ontwikkelingsproject gaan wij altijd uit van de behoeften van de klant. Dat houdt in dat wij ook kijken hoe onze apparaten worden gebruikt en hoe wij de werkzaamheden voor de gebruiker door een slimme en ergonomische constructie kunnen verlichten. De producten van de nieuwe generatie zijn het resultaat van 30 jaar ervaring in de branche en een nauwe dialoog met de dagelijkse gebruikers van onze producten.

  Een ergonomische constructie is niet alleen een voorwaarde om rug- en slijtageletsel bij vochtdeskundigen te voorkomen, maar doordachte details die het werk verlichten besparen onze klanten ook tijd en dus geld.

   

Enkele voorbeelden van onze ergonomische oplossingen

 • Ontwerp dat goed is voor het lichaam

  De apparaten hebben een smalle constructie, zodat het apparaat dichter bij het lichaam komt en de rug minimaal belast. De kleinere apparaten hebben een inklapbaar, greepvriendelijk handvat.

 • Verschillende hefopties

  De grotere apparaten hebben bovendien een sleephandvat.

 • Werk samen

  De grotere apparaten hebben bovendien een sleephandvat dat kan worden uitgeklapt om door twee personen te worden getild.

 • Gemakkelijk te dragen

  Door de lage opbouwhoogte kan het apparaat eenvoudiger trappen op en af worden getild. Ronde, zachte kunststof hoeken die niet langs uw benen schuren.

 • Laag gewicht

  Wij streven er altijd naar de apparaten zo licht mogelijk te maken. Grotere apparaten die zwaarder zijn dan 20 kg, hebben grote wielen en een sleephandvat om ze eenvoudiger te verplaatsen.

 • Geen struikelingen over de kabel

  Wikkel het snoer rond het handvat en zet het met de magneet vast tegen de plaat.