CORROVENTA 2760

Kundservice

Wij geloven sterk in het bieden van uitstekende klantenservice en betrouwbare garanties om langdurige relaties met onze klanten op te bouwen. We streven ernaar om elke stap in jouw koopreis zo soepel en betrouwbaar mogelijk te maken.

Kundservice

Service en support

Neem contact met ons op als u ondersteuning en advies nodig hebt bij de keuze van een product of bij de installatie. Wij helpen u graag bij het vinden van de optimale oplossing. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij u het productnummer/serienummer bij de hand te houden als u contact met ons opneemt. Alle apparaten zijn voorzien van een typeplaatje met het serienummer, normaal gesproken in het filter of op de buitenkant van het apparaat.

Neem contact met ons op: +4636-37 12 00
 
 
 
 

Op de producten van Corroventa wordt standaard twee jaar garantie geboden

We weten dat kwaliteit en betrouwbaarheid door onze klanten worden gewaardeerd. Op alle producten van Corroventa wordt een machinegarantie van ten minste 2 jaar geboden voor ontwerp-, materiaal- of productiefouten in het product. Het is mogelijk de garantieperiode voor bepaalde producten bedoeld voor vaste installatie te verlengen.

CORROVENTA 2809 – 1080×1080

Vragen of zorgen?

U kunt altijd contact met ons opnemen bij Corroventa als u vragen heeft over onze producten of oplossingen. Heeft u een uitdaging met water, vocht, geur, radon of ongedierte? Neem contact op met ons hoofdkantoor en we helpen u graag verder.