• HET IS ZOVER! Download onze nieuwe catalogus

 • BETROUWBARE ONGEDIERTEBESTRIJDING ZONDER CHEMICALIËN

 • HET DROOGPROCES OP AFSTAND CONTROLEREN EN AANSTUREN

OPLOSSINGEN DIE ONZE PARTNERS HET BESTE RENDEMENT OPLEVEREN

 • SANERINGSBEDRIJF

  Vijf goede redenen om partner van Corroventa te zijn.

 • VERZEKERAARS

  Vijf goede redenen om met Corroventa en onze partners te werken.

 • ONROERENDGOED EIGENAREN

  Vijf voordelen van de productoplossingen van Corroventa.

 • BOUWBEDRIJF

  Vijf goede redenen om partner van Corroventa te zijn.

INNOVATIE EN KWALITEIT TOT IN DE KLEINSTE DETAILS.

Corroventa is een techniekintensief bedrijf dat innovatiekracht combineert met 30 jaar ervaring op het gebied van het saneren van waterschade. Ideeën vinden hun oorsprong in de werkelijkheid van onze klanten; als de problemen een feit zijn. Het vinden van slimme en effectieve oplossingen die ervoor zorgen dat onze klanten efficiënter kunnen werken, is voor ons een sterke drijfveer.

Onze ontvochtigers moeten jarenlang effectief en zuinig hun werk doen. Ze hebben een robuuste constructie en zijn bestand tegen ruw gebruik in veeleisende omgevingen. Daarnaast moet de levensduur lang zijn en moet het apparaat voldoende flexibel zijn om in verschillende omstandigheden voor uiteenlopende toepassingen te worden gebruikt.

Bij ons hoofdkantoor en al onze dochterbedrijven zijn opleidingscentra met testomgevingen waar wij vochtschade in verschillende bouwconstructies kunnen nabootsen. Onder gecontroleerde voorwaarden kunnen wij snel prototypen en nieuwe ideeën testen, verbeteren en opnieuw testen om de stilste, zuinigste en meest effectieve oplossing te vinden.

 

WIJ PRODUCEREN AL ONZE PRODUCTEN IN ZWEDEN EN LEVEREN SNEL DOOR HEEL EUROPA.

Om een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, ontwikkelen en produceren wij onze apparaten in onze fabriek in Bankeryd, Zweden. Hier worden de apparaten in iedere stap van het productieproces gecontroleerd, zodat de kwaliteit is gegarandeerd. Dit zorgt voor het hoge kwaliteitsniveau dat zo kenmerkend is voor de producten van Corroventa.

Door onze verkoopkantoren in Zweden en Europa zijn wij dicht bij onze klanten en kunnen wij onze apparaten snel leveren. Wij hebben de grootste verhuurvloot van Europa.
Onze klanten hebben een grote waardering voor ons hoge service- en kennisniveau. Als u ondersteuning, adviezen of deskundige hulp nodig hebt, kunt u ons altijd bellen.

 

 • HUREN - ALS U SNEL EXTRA CAPACITEIT NODIG HEBT!

 • HULP NODIG?

  Bel ons en praat met een expert.