DSCF3882

 

Seminars

Vergroot uw kennis op het gebied van waterschade en droogtechnieken met onze seminars en trainingen

Advantage through knowledge

Seminars en trainingen van Corroventa

Tijdens onze seminars worden de verschillende droogtechnieken in de praktijk getest. In onze eigen bouwlaboratoria worden theorie en praktijk afgewisseld en wordt een waterschade in verschillende constructies gedroogd en beoordeeld aan de hand van metingen.

Ons streven is altijd dat een installatie snel en eenvoudig kan worden gemonteerd en de klant een efficiënte, betrouwbare en energiezuinige oplossing krijgt. Relatieve vochtigheid, droogsnelheid en optrekkend vocht zijn enkele begrippen die aan bod zullen komen.

Wij houden regelmatig seminars. Houd in de gaten wanneer de volgende seminars zijn of neem voor meer informatie contact met ons op.

Onze seminars

Tijdens onze seminars komen allerlei verschillende onderwerpen aan bod, zoals:

Drogen van waterschade in verschillende huisconstructies en bouwmaterialen: Het drogen van waterschade in gelaagde constructies, zoals zwevende vloeren, wanden of plafonds. In onze bouwlaboratoria in Zweden, Duitsland en Engeland kunnen wij verschillende droogtechnieken voor de meest uiteenlopende bouwconstructies testen. Wij behandelen de verschillende instrumenten en methoden voor het meten van vocht alsook wanneer deze bij voorkeur worden gebruikt.

Drogen van vochtschade en installatie van ontvochtigers in kruipruimtes: De jarenlange ervaring met tienduizenden installaties bij allerlei klanten hebben ons een brede kennisbasis opgeleverd over de problemen en oplossingen bij het drogen van kruipruimtes. Wij nemen door hoe u in standaard kruipruimtes installeert en hoe u ingewikkelder gevallen aanpakt.

Radonmeting en sanering van hoge radongehalten vanuit de ondergrond en hoogovencement: Radon is een kerngebied van Corroventa en wij hebben een productserie efficiënte, stille en energiezuinige radonafzuigers die in de verschillende behoeften voorzien op het gebied van het afvoeren van radon vanuit de ondergrond. Wij nemen verschillende instrumenten en meetmethoden voor radongas door en geven concrete oplossingen voor saneringsmethoden. Ook kunnen onze klanten de meetinstrumenten huren en advies krijgen.

Ontvochtigen van zolders met vraaggestuurde ventilatie: Wij nemen installatievoorbeelden, afdichtingsmethoden, maatvoering en praktische oplossingen voor verschillende soorten koude zolders door, waarbij wordt uitgegaan van het door Corroventa gepatenteerde systeem VentoVind™.

Trainingen op maat : Heeft uw bedrijf speciale behoeften? Wij maken graag een training of seminar op maat. De lengte en inhoud zijn flexibel en kunnen aan uw behoeften worden aangepast.

Vragen of zorgen?

U kunt altijd contact met ons opnemen bij Corroventa als u vragen heeft over onze producten of oplossingen. Heeft u een uitdaging met water, vocht, geur, radon of ongedierte? Neem contact op met ons hoofdkantoor en we helpen u graag verder.