Gruppbild ES_200319

Onze oplossingen

Waterschade en overstromingen

Wij hebben de kennis in huis voor apparatuur waarmee diverse bouwconstructies op de snelste en meest effectieve manier kunnen worden gedroogd

Effectieve producten voor verschillende droogmethoden en materialen

Een overstroming of waterschade hoeft niet altijd rampzalig te zijn. Met de juiste kennis en de juiste aanpak van de ontstane waterschade kan de schade tot een minimum worden beperkt. Het is echter wel uiterst belangrijk om de schade zo snel mogelijk te verhelpen met de juiste methode en de juiste apparatuur. Als dat niet gebeurt, kan de schade hoge extra kosten met zich meebrengen plus sloop-, droog- en herstelwerkzaamheden die veel tijd in beslag nemen.

Corroventa heeft de kennis en de apparatuur in huis om verschillende bouwconstructies te drogen en daarbij elke waterschade zo snel en effectief mogelijk droog te krijgen. Bij de constructie van onze drogers, turbines en randapparatuur streven wij er altijd naar dat waterschade in een gebouw veilig en geluidloos moet kunnen worden gedroogd en dat mensen het pand tijdens het droogproces niet hoeven te verlaten. Een benadering die van onschatbare waarde kan zijn, omdat waterschade altijd snel moet worden aangepakt.

Droogmethoden bij waterschade

Er zijn diverse droogtechnieken beschikbaar voor water- en vochtschade. Elke schade is uniek en elk probleem vraagt vaak weer om een andere oplossing. Die is onder andere afhankelijk van hoe de schade eruitziet, of hij klein of groot is, welke materiaalsoorten er moeten worden gedroogd, welke vorm de bouwconstructie heeft en niet in de laatste plaats de eisen die worden gesteld qua droogtijd, geluidsniveaus, energieverbruik enz.

7 verschillende methoden voor schadedroging

Deze verschillende methoden worden aangeboden door Corroventa:

  • Drogen met geforceerde lucht
  • Vacuümdrogen
  • Push-pull drogen
  • Drogen van balklagen
  • Drogen tijdens bouwprojecten
  • Kunststoffolie
  • Ruimte drogen
Corroventa_Business-models_list-image-1120×685

Vier Businessmodellen

Een partnership met Corroventa betekent een flexibele samenwerking. Onze businessmodellen zijn zo opgezet dat onze samenwerkingspartners een zo goed mogelijke oplossing krijgen. Ongeacht welk businessmodel uw voorkeur heeft, streven wij altijd naar maximale beschikbaarheid van onze apparaten. Wij bieden vier verschillende businessmodellen aan en u bepaalt welk model het best bij u past en voor u het meest rendabel is. U kunt meerdere modellen combineren of kiezen uit.

Kopen

Uitrusting kopen met aangepaste garanties, service- en supportovereenkomsten

Huur

Korte tijd huren om bijv. bij een piekbelasting extra apparaten te kunnen inzetten

Apparatenpool

Apparatenpool. De klant heeft de apparaten langere tijd in huis, wat de samenwerking tussen beide partijen vereenvoudigt en het aantal transporten terugbrengt

Leasing

Leasing

Vragen of zorgen?

U kunt altijd contact met ons opnemen bij Corroventa als u vragen heeft over onze producten of oplossingen. Heeft u een uitdaging met water, vocht, geur, radon of ongedierte? Neem contact op met ons hoofdkantoor en we helpen u graag verder.