shutterstock_622172558

Onze oplossingen

Industriële toepassingen

Voorkom corrosie en condens en creëer het gewenste vochtklimaat in een groot aantal verschillende en veeleisende omgevingen met drogers van Corroventa voor industriële toepassingen. De producten kunnen worden gebruikt voor uiteenlopende zaken als droogmagazijnen, brugconstructies, garages, musea en koelmagazijnen.

Oplossingen van Corroventa

Bescherm producten, apparatuur en onroerend goed met een gecontroleerd vochtklimaat

Corrosie, condens en andere soorten vochtgerelateerde schade aan materialen kosten jaarlijks grote sommen geld. Door het vochtklimaat te controleren kunt u vochtgerelateerde schade voorkomen en daarmee zowel tijd, materiaal als geld besparen. Onze oplossingen voor industriële toepassingen worden bijvoorbeeld geïnstalleerd in droogmagazijnen, garages, waterzuiveringsinstallatie en koelmagazijnen.

Onze beproefde techniek en kwaliteit van de oplossingen garanderen een energiezuinige controle van het vochtklimaat en voorkomen dat materialen beschadigd raken en gerepareerd of in het ergste geval moeten worden afgedankt. Onze oplossingen zijn ontwikkeld om ook in veeleisende omgevingen hun werk te kunnen doen. De producten hebben slimme functies en een robuuste constructie om langdurig efficiënt en met een optimaal financieel plaatje te kunnen werken.

Innovatieve en effectieve producten voor diverse installaties

Wij construeren al onze producten met een duidelijke doelstelling - maximaal rendement creëren voor onze klanten. Onze drogers moeten jarenlang effectief en zuinig hun werk doen. Ze hebben een robuuste constructie die bestand is tegen veeleisende omgevingen. Bovendien moeten ze eenvoudig te installeren, gebruiken en onderhouden zijn. Dat is de beste oplossing voor het droogresultaat, het totale financiële plaatje en het milieu. Onze doelstelling is om de beste drogers op de markt aan te bieden.

Meer dan 35 jaar ervaring

Al meer dan 35 jaar verdiepen we ons wetenschappelijk verantwoord en met grote belangstelling in dit onderwerp. Om een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, ontwikkelen en produceren wij onze apparaten in onze fabriek in Bankeryd, Zweden. Hier worden de apparaten in iedere stap van het productieproces gecontroleerd, zodat de kwaliteit is gegarandeerd. Dit zorgt voor het hoge kwaliteitsniveau dat zo kenmerkend is voor de producten van Corroventa.

lagerlokal

A15 – in Zweden gemaakte droger met krachtige prestaties

De adsorptiedroger A15 van Corroventa is uitstekend geschikt voor een groot aantal omgevingen. Met een capaciteit van 190 l/etmaal en zijn slimme ontwerp biedt de A15 ten opzichte van zijn afmetingen een grote ontvochtigingscapaciteit. Hij is stil, energiezuinig en zeer flexibel wat betreft de plaats voor een installatie.

MEER LEZEN

product-image-1

Aanbevolen producten

Producten voor industriële toepassingen

IMG_6227

C15 Luchtgekoeld condensor

Een flexibel en energiezuinig accessoire voor de A15.
IL2_1120x685_list

Adsorptiedrogers IL2 ES

IL2 ES is een robuuste en flexibele adsorptieontvochtiger met een luchtkoelcondensor.
IA2_1120x685_list

Adsorptiedrogers IA2 ES F

IA2 ES F is een krachtige en energiezuinige adsorptiedroger die is uitgerust met twee aparte luchtstromen.

Vragen of zorgen?

U kunt altijd contact met ons opnemen bij Corroventa als u vragen heeft over onze producten of oplossingen. Heeft u een uitdaging met water, vocht, geur, radon of ongedierte? Neem contact op met ons hoofdkantoor en we helpen u graag verder.