CORROVENTA 2293

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij de ontwikkeling van een nieuw product streven wij altijd naar een hoge kwaliteit en een lange levensduur.

Duurzaamheid en ontwikkeling

Corroventa: Toegewijd aan Duurzaamheid, Kwaliteit en Innovatie in Vochtbeheer

Bij de ontwikkeling van een nieuw product streven wij altijd naar een hoge kwaliteit en een lange levensduur. Ieder apparaat moet optimaal presteren onder extreme omstandigheden en bestand zijn tegen ruw gebruik. Daarnaast moet de levensduur lang zijn en moet het apparaat voldoende flexibel zijn om in verschillende omstandigheden voor uiteenlopende toepassingen te worden gebruikt.

Bij ons hoofdkantoor en al onze dochterbedrijven zijn opleidingscentra met testomgevingen waar wij vochtschade in verschillende bouwconstructies kunnen nabootsen. Onder gecontroleerde voorwaarden kunnen wij snel prototypen en nieuwe ideeën testen, verbeteren en opnieuw testen om de stilste, zuinigste en meest effectieve oplossing te vinden. Onze opleidingscentra en testomgevingen worden ook bezocht door personeel van onze samenwerkingspartners in heel Europa om meer over Corroventa en onze verschillende producten te leren. Hier krijgen ze aan de hand van onze seminars over het drogen van verschillende bouwconstructies zwart op wit hoe vocht zich in hout en beton, in wanden en in vloeren gedraagt.

A2ES-2_High res

"Ontvochtigers van Corroventa moeten zo snel mogelijk drogen en zo min mogelijk energie verbruiken. Dat is waar het bij onze productontwikkeling om draait.

Exif_JPEG_PICTURE

Per Ekdahl, Algemeen directeur en hoofd ontwikkeling.

Vragen of zorgen?

U kunt altijd contact met ons opnemen bij Corroventa als u vragen heeft over onze producten of oplossingen. Heeft u een uitdaging met water, vocht, geur, radon of ongedierte? Neem contact op met ons hoofdkantoor en we helpen u graag verder.